Get Adobe Flash player

Mote for herremenn.

Jeg har bestemt meg for å blogge om mote. Det er tydeligvis der leserpotensialet er størst, så kaster jeg meg ut i det.

Ja bildet er dessverre av meg. Jeg lover at jeg er skikkelig fin innvendig altså. Skal presentere litt av tøyet som jeg har på under denne improviserte fotoseansen som ble gjort med min mobiltelefon. Bildet er ikke photoshoppet da modellen har en naturlig utstråling som ikke kan manipuleres

T-skjorten er kjøpt i Paris. Ikke på Champs-Elysees, men en forstad like utenfor bykjernen i butikk som er med i kjeden Fabio Lucci. Prisen var 3 euro. La oss si 25 kroner. Buksa er kjøpt i Norge. Hos den ekslusive klesforhandleren Cubus. Den var på salg for 99 kroner. Ikke bare er den moderne. Den får meg til å se ti år eldre ut og  jeg  føler meg som Indiana Jones.

Dessverre kom ikke sko og sokker med på bildet. Det skyldes rett slett min kones motvilje mot å stå fotografere meg. Hun har mye hun må gjøre. Kan nevne at sokkene ble kjøpt hos Coop, som kanskje er mest kjent for sitt utvalg i dagligvare, men de er alldeles utmerkede til sokkekjøp i store kvanta. Dermed ble stykkprisen for meg 10 kroner. Skoene er noen tøyfiller som jeg kjøpte for 99 kroner på salg høsten ifjor. De er meget komfortable med et tidløst design.

Total pris på dagens outfit er da 233 kroner. Det er jeg villig til å betale for skjønnheten.

Hakkespett

16 Responses to “Mote for herremenn.”

Leave a Reply