Get Adobe Flash player

Bare nesten perfekt

Trodde du jeg var helt perfekt? Det trodde jeg. For det første så er jeg lynende intelligent. Dernest har jeg en kropp de fleste bare kan drømme om. Forskrekkelsen var derfor stor da jeg i dag innså at jeg er feilvare.

Kona har kjørt igang varmepumpa. Personlig så synes jeg 35 grader er noe i overkant når det kommer til behagelig romtemperatur. I et forsøk på å holde kroppstemperaturen nede valgte jeg å ta av meg sokkene. Egentlig litt rart at jeg ikke har merket det tidligere. Det er noe feil med storetåa min. På begge føttene faktisk.

Tenk deg langsiden av foten min. Altså fra baksiden av hælen og frem til tuppen av storetåa. Det er bueformet. Omtrent som en banan.

Her er et bilde av hvordan jeg mener en normal fot skal se ut. Legg merke til hvordan storetåa svinger utover.Sammenlign så dette med bilder av foten min.

Jeg har bananføtter. Storetåa buer helt klart i en retning som ikke er estetisk vakkert og som neppe er anatomisk korrekt. Blir nok noen telefoner til mandag. Kan ikke gå rundt sånn. Må få tak i en fot kirurg. Inntil videre får jeg gå med sokkene på for å beholde imaget. Man lar da ikke en tå ødelegge for en ellers perfekt kropp.

Hakkespett

bildelisens

7 Responses to “Bare nesten perfekt”

Leave a Reply