Get Adobe Flash player

Berømt

Jeg kan gå på gaten uten å bli gjenkjent. Det er ingen som spør om autografen min eller vil ha en klem. Det er egentlig litt rart, da jeg faktisk er ganske berømt.

Kanskje har du sett profilbildet mitt. Det ringer en bjelle. Jeg skal prøve å hjelpe deg å plassere meg. Det er mange berømtheter her i verden. Kan ikke forvente du husker alle.

Du kan ha sett meg på tv i forbindelse med badminton EM i Kristiansand i 1987. Mesterskapet foregikk i det den gang splitter nye badminton senteret her i byen. Jeg deltok ikke, men satt på tribunen. Faktisk satt jeg rett bak laglederbenken. Dermed kom jeg på tv flere ganger under kampene. Mesterskapet ble nemlig kringkastet. Mamma så meg flere ganger. Hun sa det så ut som jeg sov.

Det kan også være at du har lest om meg i ukebladet Hjemmet. Det ble jeg nemlig viet spalteplass for noen år siden. Jeg gikk i 5. klasse og satt i elevrådet på skolen. Elevene hadde tatt ansvar for å ruste opp skolegården med nye lekeapparater selv. Sånt blir det nyheter av. Hele elevrådet ble avbildet, men jeg stod foran. Om du har det nummeret så er det meg med den hvite lua med litt rødt og blått på. Den lua har jeg enda.

Har du et snev at fotballinteresse kjenner du meg antagelig som ballgutt fra en Start kamp i 1982. Jeg kom med både på sportsrevyen og i avisa. Er det nestekjærlighet som står ditt hjerte nærmest så har jeg vært dagens basarbarn i Fædrelandsvennen.

Håper du fikk plassert meg nå. Det er lite som er så irriterende som å gå rundt og lure på hvor man har sett noen før, uten å klare helt å plassere hvor og i hvilken setting. Det er ingen grunn til å skamme seg over å ikke ha stoppet meg på gaten. Tross stjernestatus er jeg en hyggelig fyr som mer enn gjerne gir deg både en autograf og en klem.

Hakkespett

bildelisens

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

3 Responses to “Berømt”

Leave a Reply