Get Adobe Flash player

Blair witch

I går var jeg på tur i skogen. Det er slike ting man begynner med om man er sporty eller får barn. I mitt tilfelle fikk jeg barn.

Det var en skikkelig skummel skog. Har du sett Blair Witch? Omtrent slik var den. Det kom blader sakte seilende ned fra de høye trærne. Det kom rare lyder. Vi fikk en eikenøtt byge over oss. Det å bli truffet av en eikenøtt i hodet fra et høyt tre er forbausende smertefullt. Jeg bet tennene sammen og gikk videre. Hverken hekser eller eikenøtter stopper meg.

Etterhvert kom vi til vann. Det var gledelig. Dehydrering er ubehagelig. Vi hadde egentlig ikke tenkt å gå så langt. Vi hadde hverken med mat eller drikke. Det er ganske urutinert. Neste gang tar jeg med det som trenges for å overleve en uke. Ikke godt å vite hvor lenge man blir i en slik skog.

Hakkespett

13 Responses to “Blair witch”

 • Høres imponerende ut! Paris er nydelig ja, skal absolutt tilbake dit!

 • Viktigast av allt så här års i trolska skogar är nog ändå att ha med ficklampa. Man kan ju aldrig veta … Gillar skogar, är meditativt att gå och strosa.

 • Haha, fantastisk!! Må si du er overraskende sporty. Jaja. Venter til jeg får barn med å begynne å gå i skogen!

 • SV; Vel, du sier noe. Jeg mener vel at det ikke er lov å gjøre det ekstremt på en måte, vanskelig å forkalre. hmm, delta med ett bilde så går det sikkert bra det.

 • Fantastisk, at du tør å bevege deg i skumle skoger. Hoho.

 • Sv: Ja, boligen er meget flott og gjennomført – og selvfølgelig en fryd for øyet.. Personlig så er ikke dette min stil da heller ikke jeg er fan av å blande gammelt og nytt..

  Heldigvis er smaken som baken… Delt;);)

  Uff, Blair Witch var en meget ubehagelig film…. Tok laaaaaaaang tid før jeg turde å bevege meg i skogen igjen, hehe.. ;) Men skogsturer er alltid hyggelig og veldig deilig – både for store og små;)

 • Haha, morsmomt bilde!

  • Hakkespett:

   Det er min kone som har tatt det. Kan ikke annet enn å si meg enig. Synes egentlig jeg ser ut som en gal psycho som er fornøyd med å finne mat.

 • N:

  I have only one thing to say..

  WHERE IS THE DAMN SNOT ?? XDDDDD
  You look way too happy.. You need to walk a bit further up next time.. :P

  • Hakkespett:

   Jeg vet ikke hva snot er. Er det heksa. Det er nettopp derfor jeg er så blid. Jeg har akkurat jaget henne bort.

   • N:

    no….. XDDD Its the stuff that comes out of your nose. I was hoping for that kind of picture. Remember the close-up in the movie, of that terrified girl, with snot running down, and tears too ? Thats how I want to see you ! ;)

Leave a Reply