Get Adobe Flash player

Mitt liv som hund

Jeg har aldri følt meg uønsket. Derimot har jeg ofte hatt en merkelig følelse at mine foreldre også gjerne ville ha en Golden Retriver da jeg var liten. De måtte ta et valg. Heldigvis valgte de meg. Likevel ble det gjort noen kompromiss for å komme i mål.

Jepp, det er mamma og meg. Jeg i bånd. Akkurat som en, ja jeg sier det, Golden Retriever. Dette oppklarer en hel del for meg. Antagelig er jeg oppdratt som en hund. Har aldri skjønt trangen til å løpe etter pinner eller hvorfor jeg føler jeg må sitte når noen sier sitt. Best av alt er at nå forstår jeg hvorfor jeg tisser oppetter lyktestolper.

Vær så snill å legg igjen en kommentar om at mamma er søt. Hun er ikke vant til å figurere på internett. Ja dette har i sannhet vært en oppklarende dag.

Hakkespett

6 Responses to “Mitt liv som hund”

 • Hahaha, unge i bånd :P Mamman din er søt :)

 • … och från Stockholm: Din mamma er søt! … Fast – hehe – om du har tänkt att göra en film är grejen redan upptagen. Wikipedia: “Mitt liv som hund är en svensk långfilm från 1985. Den vann två guldbaggar för bästa film och bästa manliga huvudroll 1986. Den släpptes i USA 1987 under namnet My Life as a Dog och fick en Golden Globe för bästa utländska film 1988 och nominerades samma år för två Oscar i kategorierna bästa regi och bästa manus efter förlaga.” PS: Golden retriever ÄR bästa hundrasen (har haft en själv). Och – lyktstolpar kan vi alla ha mycket glädje av …

  • Hakkespett:

   Tok tittelen fra filmen. Har aldri sett den, men den er jo kjent. Forsiktig med å flørte med min mor. Hun er svak for svensker og pappa kan fort bli sjalu :)

 • N:

  Your mother is really PRETTY on that picture ! :D (and its true, not because you asked to say so)
  ah yes, the Seventies and that fashion of leashes for kids ! It must have been practical though..

  • Hakkespett:

   Jeg tror mamma var et scoop. Angående selene så har jeg kontaktet amnesty. Det er grotesk og lite humant å la meg gå rundt som en hund på den måten.

Leave a Reply