Get Adobe Flash player

Listetopp

Har tenkt å bli Norges mest populære blogger. Tidsfristen jeg har satt for meg selv er 12 måneder.

Driver å lager strategier for dette. Jeg må nok spisse blogge min litt. Har alltid skrevet om det første som har falt meg inn. Det må jeg droppe. Det er ikke mange nok som liker å lese om ting som faller meg inn. Jeg skal gå over til å skrive om ting som ikke faller meg inn. Man må gi massene det de vil ha.

Nå er ikke jeg så seriøs at jeg gjør noen markedsundersøkelser. Jeg gjetter på hva jeg tror folket vil ha. Velger å tro de vil ha meg. Jeg må bare endre innpakningen litt. Skrive litt mer pikant eller bli morsom. Er ikke spesielt morsom så da går jeg for det pikante og kontroversielle. Vent, jeg kan ikke skrive om kontroversielle ting. Da mister man flere lesere enn man får. Toppbloggere har forstått dette. Man skriver ikke noe man risikerer at mange er uenige i. Eksempelvis så hadde side 2 blogg forrige uke fokus på innvandring. Det var mange idioter som kastet seg på og skrev om dette temaet. Bloggerne som er samarbeidspartnerne til side 2 har forstått det. De skrev fint lite om innvandring. Det ringte en bjelle hos dem. Amelie saken gjorde dette til et kontroversielt tema. Befolkningen var splittet. Da unngår man å komme på kant med halvparten av leserne sine. Ikke det at jeg skrev noe om innvandring jeg heller, men det er nå en gang slik at jeg ikke er samarbeidspartner med side 2. Jeg hadde faktisk forventet at jentene der hadde stilt opp og delt sine meninger om temaet.

Så må jeg komme meg i media. Det gir mye trafikk. På tross av at jeg er berømt, du kan lese om det her, er det vanskeligere enn jeg trodde. Media vier ikke spalteplass til hvem som helst. Du må ha noe å by på. Skal melde meg på Paradise Hotel eller noe lignende. Da blir jeg kjendis et par måneder. Sannsynligvis er jeg så kjedelig at jeg er den som blir stemt ut først. Det gir meg et forsprang på de andre deltakerne til å bearbeide massemedia.

Så har vi de litt mer ubehagelige tingene. Jeg trenger en real fettsuging. Er ikke sikker på om det er lengst rundt ekvator eller magen min. Stor er den iallefall. Så trenger jeg hår. Jeg har hår i dag , men det er litt tynt. For mange av oss er det slik når man blir litt opp i årene så blir vikene høyere og månen skinner som en nypolert bowlingkule. Har ikke råd til noen hårtransplantasjon, men jeg fortviler ikke av den grunn. I tre måneder har jeg samlet på pelsen som er blitt børstet av bikkja. Det er en bærepose nå. Litt superlim og håret bør være fyldig og fint. Eller pelsen om du vil. Ikke det at jeg har sett bilder av alle toppbloggerne, men jeg har sett av noen av dem. Ingen ser ut til å være overvektige eller tynne i håret.

Mange toppbloggere skriver om ting som har hendt dem. Sånn i hverdagen. Hva de har kjøpt og hvordan man steller håret. Problemet er at det skjer ikke så mye i hverdagen min. Ihvertfall ikke noe å skrive om. Skrev jeg at de fortalte om hva de har kjøpt. De har selvsagt ikke kjøpt noe som helst. De har fått det eller fått betaling for å skrive om det. Det er slik de tjener på bloggingen sin. I dag kjøpte jeg våtservietter. De er så greie å ha når ungene bader i snørr. Hvor mye er produsenten av våtservietter villige til å betale meg for en omtale av deres våtservietts fortreffeligheter. Jeg ville selvsagt aldri skrive noe noe positivt om en våtserviett jeg ikke kan stå inne for, med mindre de betalte meg virkelig godt. Det er klart jeg er til salgs for den rette prisen. Jeg er da ikke dum, bare litt rar.

Jeg skulle virkelig ønske at flere leste bloggen min. Det er helt ærlig. Hvor ærlig jeg er i linjene over må du vurdere selv. Jeg forteller det ikke. Kanskje jeg foretrekker å skrive om akkurat det jeg vil med sterkt varierende kvalitet med det resultat at jeg ikke kommer på noen toppliste. Muligens foretrekker jeg å legge bånd på tema og meninger i håp om å bli landets mest leste blogger. Har vondt for å se at de to alternativene kan la seg kombinere. Hvem vet, kanskje jeg bare er sjalu.

Hakkespett

bildelisens

19 Responses to “Listetopp”

Leave a Reply