Get Adobe Flash player

Loffen

Her en morgen fikk jeg en tekstmelding. Det var en dame, antar jeg, som skrev at hun lå og befølte seg nedentil mens hun tenkte på meg.

Selve teksten var vel litt mer direkte. Synes forsåvidt dette var ganske smigrende. Følte meg skikkelig kjekkas. Jeg er hundre prosent trofast mot min kone, men om noen liker å tenke på meg når de tilfredsstiller seg selv er det utenfor min kontroll.

Meldingen lå nå der på telefonen en dag eller to. Jeg viste den til min kone. Vi lo godt. Kunne ikke dy meg for å sjekke opp nummeret på 1881. Da ble jeg satt litt ut. Nummeret tilhørte en kvinne med adresse mindre enn 10 minutters gange unna der vi bor. Kunne det virkelig være slik at meldingen ikke var feilsendt? Var det virkelig en kvinne i nabolaget som synes jeg var så hot at hun måtte sende meg slike meldinger klokken 06.55 på en tirsdags morgen?

Jeg ringte kvinnfolket. Navnet hennes var for meg ukjent. Ikke for å smi mens jernet var varmt, men for å finne ut om jeg var riktig mottaker eller om det var en annen forsmådd stakkar som ventet forgjeves på meldinger fra kåte kvinnfolk.

Presenterte meg med fullt navn og henviste til meldingen. Joda, utfra navnet mitt mente hun den skulle være til meg. Jeg vet det finnes flere personer i byen som har samme navn som meg så jeg spurte en gang til. Hun var litt mer nølende nå. Er det ikke du som blir kalt for loffen, spurte hun. Du må gjerne kalle meg for loffen svarte jeg, men du er isåfall den eneste. Ingen har noensinne tidligere brukt det kallenavnet på meg.

Hun ble ganske stille. Tror ikke akkurat hun lå og veltet seg i vellyst mens hun tenkte på meg. Kan fort bli litt pinlig med sms meldinger på avveier. Kom noen stamming om at kanskje hun hadde sendt den feil. Hun hadde ikke kanskje sendt den feil. Det er helt garantert. I dag er det lørdag. Meldingen kom tirsdag morgen. Har ikke hør noe mer.

Personlig så sender jeg ikke kinky sms. Kona er rett her. Ikke er hun så glad i kinky prat heller. Om du sender lignende type meldinger kan det muligens være en tanke å trippelsjekke nummer før du fyrer avgårde noen fyrrige meldinger. Hadde jeg ikke ringt og fått klarhet i saken hadde det fort blitt noen netter på sofaen for meg.

Hakkespett

bildelisens

22 Responses to “Loffen”

Leave a Reply