Get Adobe Flash player

Bad hairday

Som så mange andre er jeg opptatt av hvordan jeg ser ut på håret. I to måneders tid har jeg visst at jeg så helt for jævlig ut. Derfor tok jeg affære i går.


På selveste kvinne og pannekakedagen lot jeg min kone gyve løs med en slik saueklipper. Tingen med håret mitt er at jeg har ikke så mye. Spesielt på toppen. Når man da lar det vokse å gro så vokser det i all hovedsak på sidene og bak. Oppe på toppen skjer det ikke så mye.

 

Dermed ender man opp med å se hakket galere ut enn Jack Nicholson i The Shining. I noen uker har jeg løst problemet med å gå med lue. Selvfølgelig kommer væromslaget når man minst ønsker det, og det å gå med lue er ikke lenger noe alternativ. Det er for varmt.

 

Klippingen gikk stort sett greit. Tjafsene fløy unna til min store fornøyelse, helt til det datt en bit av saueklipperen. Så kommer det to biter til. Den gikk rett og slett i stykker. Stålulla min var blitt for mye for den. På det tidspunktet så jeg  slik ut.

Beklager noe dårlig bildekvalitet. Det er kona som har tatt bilde med mobiltelefonen.

 

Burde være unødvendig å si at jeg lagde mye fornøyelse hos elektroforhandleren når jeg kjøpte en ny. Skulle tro de aldri hadde sett mennesker med moderne og alternative frisyrer før.

 

Så kan man spørre seg om to ting. Hvorfor gikk ikke min kone for å kjøpe ny klipper? Det er ganske enkelt å svare på. Hun har ikke lappen. Saueklipperforhandleren ligger såpass langt unna at vi trenger bil. Det andre er hvorfor i svarteste granskogen klipte hun ikke bort galskapen med saks før hun sendte meg ut for å kjøpe ny? Det vet jeg ikke svaret på, men tror det skyldes at hun syntes det var hysterisk morsomt. Jeg tenkte aldri over muligheten selv. Har ikke blitt klippet med saks på årevis.

 

Så neste gang du tror du har en bad hairday kan du ta en titt på innlegget mitt. Stort verre enn dette tror jeg ikke det blir.

 

Hakkkespett

 

15 Responses to “Bad hairday”

Leave a Reply