Get Adobe Flash player

Det rare bildet

Hei folkens. I helga var jeg en tur på landet. Hadde med meg fotoapparatet og knipset en rekke middelmådige bilder av familie og omgivelser. Blant alt det ordinære fant jeg ett som fanget oppmerksomheten min.

Det rare er at jeg ikke forstår hvorfor jeg liker bildet. Motivet er ikke spesielt spennende. Komposisjonene er så som så.

Bildet er ikke behandlet på noen måte. Jeg brukte er polariseringsfilter og kombinerte dette med en iso på 500 for de som måtte interessere seg for det.

Trykk på bildet for full størrelse.

Er det bare meg som klare å se noe spennende i det? Om det er noe der, hva er det? Er det helt ordinært eller kanskje tilogmed dårlig? Jeg trenger hjelp fra dere folkens. Hva synes dere om bildet og hvorfor? Her er det bare lov å være ærlige.

Hakkespett

16 Responses to “Det rare bildet”

 • Noe jeg syns gjør bildet magisk er lyset. De fjerne, høye fjellene langt der borte i kontrast til et koselig forgrunnsmotiv… Også er jo skyene helt herlige! Det er også mye å se på bildet, hengekøye, gjerde osv. spennende!

  Godt å høre fra deg igjen :-)

 • Herlig å høre fra deg igjen. Har savnet deg. Jeg liker helheten i bildet jeg. Helt klart noe som både kan og bør henges på veggen.

 • I_HAVE_MISSED_YOU_SO_MUCH! Godt å få en aldri så liten update igjen :D
  Bildet var knallfint,som det sies over her,lyset,fjellene. De var det som fanget blikket mitt aller først. Hviler en ro over det hele også synes jeg..Et godt knips :)

 • Jeg synes fargekontrastene gjør bildet helt fantastisk!

 • Hakkespettmannen! Jeg har savnet deg!

 • Hakkespett:

  Takker så meget for alle tilbakemeldinger. Har savnet dere hele gjengen. Gleder meg til å få tid til å lese bloggene til de av dere som måtte ha det. Takk for synspunkter angående bildet. Er plutselig tilbake.

 • Så godt å høre fra deg igjen! Bildet ser ut som om det er tatt ut fra en eventyrbok. Synes det var veldig spennende lys på bildet.

 • Long time no see, men her er du :) Bildet ser fake ut. Sier ikke at det er det, men lyset i bildet er spesielt. Kjempefint da :)

 • Hakkespett:

  Hei igjen jeg skal inn å besøke dere alle som en etterhvert. Bildet er ekte og ubehandlet Roffen. Mulig du blir litt lurt av filteret.

  Jeg trenger å samle litt energi. Hverdagen min har i den senere tid bestått av møter og advokater. Det stormer fortsatt, men jeg føler at jeg er iferd med å finne en krok i ly fra vinden.

  Det viktigste er at alt er bra med familien min og meg. Så stikker jeg innom sidene deres de dagene jeg har humør, tid og overskudd til det. Seriøst så er jeg overrasket hvor mye jeg har savnet bloggen og folkene jeg pleier å treffe her.

  Nå skal jeg prøve å få i meg litt middag.

  Hakkespett

  • Droppet innom igjen for å ønske deg en fortsatt god sommer Hakkespett. Håper du kan nyte late glade sørlandsdager med familie og venner :)

 • Velkommen tilbake, jeg har savna dine innlegg :) Syntes bildet så ut som et maleri, godt tatt vil jeg si!

 • Fine klare farger. Bildet utstråler ro for meg. Har lyst til å sette meg i hammocken og finne roen. Veldig fint :) )

 • Anonym:

  Det er en uro i det,en ubalanse,det nesten tipper men siden treet til høyre er slik krokete blir blikket ledet tilbake mot tregruppen til venstre:de strever virkelig med å holde ting på plass!
  Et høyst levende bilde ja.
  Klem.Håper alt er vel med deg.
  Hilser veslejente

 • Anonym:

  PS:Oj!Så plutselig hengekøya!Et forunderlig bilde…

 • Tina:):

  Det er noe helt spesielt med bildet! Elsker kontrasten mellom sollyset og de mørke tretoppene. De hvite skyene på den blå himmelen – hvpr jeg kan se for meg bevegelsen. Føler liksom at jeg kan kjenne stemningen, høre lydene, kjenne luktene, kjenne gresset med barbente føtter. *Drømmesegbort*
  God sommer!

 • Hei, Hakke! :D

  Jeg sier som Roffen; Bildet ser fake ut. Det ser nemlig ut som om forgrunnen er lagt oppå bakgrunnen (du vet – sånn som i gamle westernfilmer – der bakgrunnen er falsk men plutselig står det en ekte hest i bildet). Det er forresten de aller bakerste fjellene + skyene som gjør at bildet oppfattes slik. Og det er de samme skyene og fjellene som gir liv til bildet og som gjør det spennende. Flotte fargekombinasjoner!

Leave a Reply