Get Adobe Flash player

Slik er det bare

Har kladdet den ene bloggposten etter den andre. Ingenting gjør meg fornøyd. da poster jeg det ikke. Blir en ond sirkel. Plutselig blir det som var gøy et ork. Hjelp meg. Hva gjør du når du sitter fast? Hvordan finne riktig spor? Poster det siste jeg er fornøyd med. Det er et bilde jeg tok i september.

 

Mvh

Hakkespett

9 Responses to “Slik er det bare”

 • Jeg er inni en slik periode selv, men så tar jeg litt pause og finner en glede å blogge om :)
  Men du har jo hatt en himla pause da, hehe… Blogg om en skikkelig tabbe du har gjort, så får vi noe å flire av, evt det flott været vi er så “heldige” å få her i sør..
  Skikkelig kult bilde, og velkommen tilbake!

  • Hakkespett:

   Jeg reagerer litt annerledes tror jeg. Mister lyst til alt som har med blogging å gjøre. Frustrerende greier. Før skrev jeg hver dag og brukte maks 30 minutter på et innlegg. Lurer på om jeg er blitt overambisiøs. Det enkle er ofte det beste. Brukt to dager på å faktasjekke og argumentere mot at tornerose sov i hundre år. Altfor selvkritisk. Skal jo bare være gøy, men klarer ikke la være. Et innlegg sitter liksom så mye lenger inne om dagen.

 • Ble glad for å se at du skrev noen ord hvertfall, tenkte på deg her om dagen, at det var lenge siden jeg hadde sett noe av deg.

  Hugs to you.

  • Hakkespett:

   Tenk at noen faktisk oppdager at jeg har skrevet noe som helst etter så lang pause. Enten digger du meg eller så har du bloglovin eller noe. Finner det vanskelig å komme igang igjen. Har ikke tenkt blogg på halvannen måned. Bare kost meg med familien og spilt tv-spill. Enorme mengder spill faktisk. Ellers så har jeg det bra. Skal ta en titt for å se hvordan det går med de faste, men det blir i morgen.

   • Har deg selvsagt på bloglovin, men tenkte på deg sånn utenom det, var ute og gikk tur, og tenkte jeg bare at det var lenge siden vi hadde hørt noe fra deg :) Og vips, så dukket det opp et innlegg gitt. Godt å høre at du har det bra hvertfall, et forbilde skal jo prioritere familien i første omgang ;)

 • Jeg har selv kronisk blogg-skrivesperre, og sletter bloggen min mye oftere enn jeg publiserer et innlegg… Men når det er som verst, prøver jeg å bare begynne å skrive. Et eller annet. Akkurat det jeg tenker på. Da hender det at fantasien slår inn, og jeg får til et blogginnlegg. Eller så blir det bare dritt. Og jeg logger av.

  Du har i hvert fall grunn til å være stolt av bildet du har tatt! Nydelig komposisjon og farger!

  Kan også fortelle at jeg ennå ikke har lest ett eneste dårlig blogginnlegg på denne bloggen, så jeg er ganske sikker på at det du har kladdet, har vært mer enn godt nok!

  • Hakkespett:

   Er rart med det. Egentlig fornøyd med mye av det jeg har skrevet tidligere, men når det blir et opphold blir jeg lett altfor selvkritisk.

 • Zuna:

  Du – jeg er ganske sikker på at du er best når du virkelig er deg selv! Du har jo hatt hysterisk morsomme blogginnlegg før – virkelig minneverdige! Er det kanskje derfor du får prestasjonsangst også? Å være like morsom som deg selv blir som å hoppe etter Wirkola! Jeg tror på spontaniteten din jeg da. Det samme gjelder for meg egentlig, noen ganger roter jeg meg inn i lange tekster hvor jeg må ha med alle eventualiteter så ikke noe skal kunne misforstås, og ender da selvsagt opp med tekster som ingen gidder å lese (ikke en gang meg selv). Kan vi ikke ha en deal på det da – at vi skal skrive litt spontane, korte innlegg framover?
  PS: Det er to andre som skriver litt også på Zuna nå, så se etter om det står Zuna som forfatter hvis du vil kommentere noe jeg har skrevet :) Ha en fin onsdag! Klem fra Zuna

Leave a Reply