Get Adobe Flash player

B-laget

Døden er noe av det skumleste jeg vet. Den fyller meg med frykt hver eneste dag. Ingen vet hvor når eller hvordan den rammer, men den kommer. Det er det eneste som er sikkert med den.


Ikke vet jeg hva som venter på den andre siden. Kanskje er det ingenting, kanskje er det paradis. Ingen vet, men mange tror.

Noen får bli på jorda lengre enn andre. Når noen mister livet i ung alder blir det ekstra vanskelig. Det er så mye som står ugjort. Kanskje det er derfor vi bruker utrykk som at de beste går først. Det er mye trøst og respekt i disse ordene.

Det betyr at vi som er igjen her nede er b-laget. Vi vil aldri kunne stille med toppet mannskap. Døden ville knust livet i enhver idrett. Ikke bare toppet medaljestatistikken under OL, men tatt samtlige medaljer. Til slutt vinner døden. Alltid.

Eller gjør den det? Kan vi gjøre så mye mens vi lever at livet vinner? Jeg vet ikke. For meg er dette et vanskelig tema. Er spent på om noen vil kommentere, men prøver meg. Kan livet vinne?

Hakkespett

bildelisens

8 Responses to “B-laget”

 • Om de døde skulle komme ned på jorden ser jeg for meg at det skulle være enkelt å slå zombier i for eksempel løping og høydehopp.

 • Hmsk…vel, livet vinner hver eneste dag døden ikke melder seg, eller?

 • Nå er jo jeg en av de som tror på et liv etter døden, så jeg tror at livet på jorda er godt, men også livet etterpå :) Da møter jeg igjen alle som har flytta opp før meg
  Imens må du nyte livet, og ikke være redd for døden, for ja alle skal vi dø en gang, men kan ikke gå rundt og vente på at dagen kommer, hopp høyt mens du kan :)

  • Hakkespett:

   Jeg prøver å gjøre det beste ut av det livet jeg har fått, men sliter mye med frykten for døden. Både min egen og andre sin. Klarer ikke kople det ut.

 • Døden får nok oppmerksomhet når man dør, ergo velger jeg å gi livet mitt oppmerksomhet nå, hvor jeg lever. Frykten min er å ende opp i en mellomtilstand, der er det kjipt å være der.
  Men klart, det er ikke lett å ignorere en frykt som har tatt bolig i en, selv om fornuften sier at man ikke skal frykte…

Leave a Reply