Get Adobe Flash player

om meg

Jasså prøvde du den knappen.

Jeg er desillusjonert mann på 38 år bosatt i Kristiansand. Her bor jeg sammen med min kone og våre to felles barn, 1 hund og 2 katter. Har bodd i Kristiansand hele livet, noe som sansyligvis har vært med på å forme den personen jeg er idag.

Blogging er helt nytt for meg. Jeg fikk rett og slett lyst til å prøve. Det tvinger igang en del tankeprosesser selv om man skriver om de mest banale ting.

Kan jo like godt nevne med en gang at jeg har en del angstplager og en avhengig personlighetsforstyrrelse. Det betyr rett og slett at jeg antagelig er litt mere engstelig enn deg og har ett større behov for å få bekreftelser på at jeg er god nok eller det jeg gjør er godt nok. Bortsett fra det er jeg en helt vanlig mann og tåler fint kritikk i kommentarfeltet uten at det er problematisk.

Bildet er i høy oppløsning slik at du kan skrive det ut og henge det på veggen. Alt for deg kjære leser.

12 Responses to “om meg”

 • Hei du. Tusen takk for kommentar på min blogg. Jeg er kun en hobbyfotograf, men moro er det å ta bilder.

  Jeg leser at du har angst. Det har jeg også. Levd med dette i 20 år. (Er like gammel som deg ser det ut til). Så jeg er nok litt mer engstelig enn mange jeg også.

  Lykke til med bloggingen, det går sikkert flott det. Håper du finner det like inspirerende som jeg gjør.

  Ha en finfin lørdag videre.

 • Hei :O) har lest gjennom bloggen din, ikke alt men en god del !! du er god på ord å jeg virkelig liker åpenheten å ærligheten din ! ville bare si at jeg kommer til å følge deg !!
  god helg å ha en fin fin lørdag

 • Kom over bloggen din i dag. Virkelig en blogg jeg likte. Du skriver veldig bra med mange tankevekkere. Og nydelige bilder. Kommer til å følge deg videre. Vilja :)

 • Snill du er som lar oss lesere få høyoppløselige bilder til å printe ut! Det ligger utrolig mye omsorg i akkurat det der, altså. *rørt* Jeg har nå printet det ut og hengt det opp ved siden av barn og mann. Vurderer selvsagt å ramme det inn. Men hva tror du; Svart eller brun ramme? ;0)

  Forøvrig har du en veldig variert og interessant blogg som jeg definitivt må snoke rundt i i lange tider. :0)

  • Hakkespett:

   Det er bare slik jeg er. Ett medmenneske. Hyggelig om du finne noe å lese. Skal tite litt på din og, men ikke i dag. Svigermor er kommet på besøk fra Frankrike, så jeg må være litt sosial.

 • Kom over denne bloggen idag! Svært interessant lesning!

 • Og jeg er så utrolig nysgjerrig at jeg måtte se denne siden:D Jeg skriver med dette ut bildet og henger det på kjøleskapet mitt…liker selskap på kjøkkenet om morgenen:)

 • syntes det er tøft gjort av deg å stå frem om psykdommen din=)

  -mindreverdig-
  <3

 • Hei.
  Blir morsomt å følge din blogg.
  Jeg bor selv på Birkeland men er fra det kalde Nord i Pasvikdalen.

  Magnus

 • [...] Kan jo like godt nevne med en gang at jeg har en del angstplager og en avhengig personlighetsforstyrrelse. Det betyr rett og slett at jeg antagelig er litt mere engstelig enn deg og har ett større behov for å få bekreftelser på at jeg er god nok eller det jeg gjør er godt nok. Bortsett fra det er jeg en helt vanlig mann og tåler fint kritikk i kommentarfeltet uten at det er problematisk. [les mer..] [...]

Leave a Reply