Get Adobe Flash player

kontakt meg

[si-contact-form form='1']

5 Responses to “kontakt meg”

 • Hei! Jeg skulle gjerne kommet i kontakt med deg angående et samarbeid med GoViral. Vi jobber med video content på nett for mange ulike internasjonale og skandinaviske merker. For øyeblikket jobber vi med en kampanje for et merke som jeg tror du kunne ha interesse av, og jeg skulle gjerne diskutert dette med deg. Du kan svare meg på malene.balto@goviral.com, og du kan også lese mer om oss på goviralnetwork.com. Ser frem til å høre fra deg :)

 • Hei Hakkespetten :) Jeg er glad for at jeg kom over bloggen din. Jeg er en ny følger, og en fornøyd en. Liker godt det jeg leser og finner hos deg. Herlig penn du har!
  Synger pappaer? Det lurer jeg på. Jeg har verktøyene for sang og aktiviteter sammen med barna hvis du er interessert. Håper å høre fra deg :)
  Mvh Gro

 • Jonas:

  Hej,

  Jag försökte också komma i kontakt med dig gällande sponsring, men hittade ingen emailadress. Vänligen skicka mig ett mail till ovan emailadress så svarar jag med mer information.

  Mvh Jonas

 • heisann hakkespett:)

  jeg ble så gla over å se at du står i samme posisjon som meg om det å flytte fra norge til Paris.
  jeg traff min mann for 4 år siden. og for å gjøre en lang historie kort, så endte dette med at jeg skulle velge å flytte til Paris. jeg fant ut at han hadde han et forhold på siden av vårt, å jeg sto midt i tankene på overflytting etc.. dette var skikkelig hardt for meg. men likevel synes jeg frankrike var for vakkert til å fortsatt la det dreie seg om bare han, etter dette.
  jeg fortsatte tanken på å flytte. jeg er oxo i nav, med usikkerhet rundt hvordan det vil bli med det første. jeg er så pent på å høre hva du valgte å gjøre. håper du finner tid til å skrive noen ord til meg om dette. jeg ønsker fortsatt å flytte, men nå er jeg jo helt alene liksom. kjenner ingen dær. har ingen tilknytning.. det er så mange spørsmål rundt hva, hvis, når, hvor etc.. ha et riktig godt nyttår, å håper å høre fra deg:)

 • Bjørg:

  Hei!

  Journalist fra vg. Kan du sende meg en mail, så kan eg ringe deg og forklare kva det gjelder.

Leave a Reply